Cautare

525 de rezultate pentru "lungu aurel talpas" (3.49 secunde)
Altfel filiala galateana sta foarte bine", ne-a declarat presedintele local al Cartel Alfa, Constantin Lungu. Inaintea intilnirii de la Slanic Moldova a avut loc si o sedinta a presedintilor federatiilor afiliate la Cartel Alfa cu cei din conducerea confederatiei.
In orice caz, confederatia noastra ramine deschisa dialogului cu orice structura sindicala democratica pentru a ajunge la coagularea sindicala fara pierderea pluralismului acesteia", a spus liderul local al Cartel Alfa, Constantin Lungu.
In orice caz, confederatia noastra ramine deschisa dialogului cu orice structura sindicala democratica pentru a ajunge la coagularea sindicala fara pierderea pluralismului acesteia", a spus liderul local al Cartel Alfa, Constantin Lungu.
Organizatia de la Tecuci va avea rolul de a face toate demersurile necesare pentru ca problemele grave cu care se confrunta membrii nostri la locul de munca sa fie rezolvate intr-un timp cit mai scurt", ne-a declarat presedintele Cartel Alfa, filiala Galati, Constantin Lungu.
Problemele existente la Mittal Steel si industria metalurgica, inclusiv cele legate de legislatia din acest domeniu, au fost dezbatute in cadrul intilnirii care a avut loc simbata, la club Sidex, intre ministrul Muncii, Paul Pacuraru, si liderii a trei sindicate importante din Combinat, respectiv FSS Metarom Galati, UTSL si Forum, la care a participat si presedintele filialei locale a Cartel Alfa, Constantin Lungu.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a propus sa fie gasite solutii astfel incat sa se poata reporta sumele de la un an la altul, pentru investitii mari, pentru a nu fi o presiune in ceea ce priveste cheltuirea fondurilor alocate.
In aceste conditii, Iulian Lungu, sef serviciu la Corpul de Control din Primarie, ne-a spus ca in 2008 doar patru firme au depus notificari.
De ce sa-ti bati capul sa-ti platesti singur asigurari si impozite, când poti lasa angajatorul s-o faca?", a explicat Andreea Lungu, de 29 de ani, care a precizat ca nu ar apela niciodata la aceasta varianta de venit.
De ce sa-ti bati capul sa-ti platesti singur asigurari si impozite, când poti lasa angajatorul s-o faca?", a explicat Andreea Lungu, de 29 de ani, care a precizat ca nu ar apela niciodata la aceasta varianta de venit.
2009, comisia de cenzori alcatuita din Ion Lungu, Mircea Ardeleanu si Ion Voinea, "tinand cont de unele neconcordante dintre valoarea contabila si valoarea justa ale unor mijloace fixe si avandu-se in vedere, in acelasi timp, rezultatul negativ din contul de profit si pierdere", isi exprima "rezerva fata de situatiile financiare prezentate pentru anul 2008".
Directorul Institutului Monumentelor Istorice, Dan Lungu, se fereste sa dea o explicatie: "Suntem o tara de oameni care traiesc in absurdul lui Eugen Ionescu".
Exceptie facand reprezentantii bancilor comerciale care si-au dorit in mod expres sa nu fie citati nominal (au fost folosite estimarile bancilor din top 10 sistem bancar) si pe cei ai Bancii Centrale, au mai raspuns acestui chestionar in afara unor profesori de economie din cadrul ASE, Laurian Lungu (senior partner Macroanalitica) Andreea Vass (consilier al premierului), Cristian Orgonas (economist, proprietarul blogului Khris.ro).
Pentru a fi sustenabila, majorarea trebuie sa poata fi mentinuta si in anii urmatori", a declarat pentru gandul Laurian Lungu, managing partner Macroanalitica.
Coker (28 de puncte), Givens (12), Zerzerunova (8), Rus (8), Sipos (7), Samburska (4), Diaconu (3) si Ciocan (2), iar pentru formatia bucuresteana au inscris Werema (19 puncte), Scarlat (6), Keith (6), Lungu (4), Williams (3), Lovasz (1).
Bar, C. Apostol, N. Grigore - C. Lungu, Beza, Cl. Bunea, Nicola - Cigan, Lukanovici, I. Popa. Antrenor: Alexandru Pelici.
Lungu - Mendy, L. Marinescu, N. Carnat, Cucu, Kouakou Antrenor: Dan Alexa Poli Iasi: D. Rusu - L. Rus, O.
recent la editura Nemira numita "Sunetul de referinta" despre care acesta spune " s...t volumul contine in forma concentrata aproape tot ce stiu despre muzică." La lansarea cartii vor fi prezenri Florian Lungu si alti invitati supriza.
2) Lansata oficial pe 27 februarie 2012 in cadrul emisiunii "Jazz pe romaneste" prezentata de Florian Lungu, Bucharest Jazz Orchestra este cel mai nou ansamblu instrumental romanesc.
Jazzlorian Lungu - Mosu, care din aceasta postura garanteaza calitatea acestui act cultural! Pe langa concertele de jazz & blues, care vor culmina cu aparitia extraordinara a celebrului chitarist, compozitor, sef de trupa si promotor de blues A.G.
Cristina Bleandura, Anca Margineanu, Lucian Velciu, Lia Lungu â€" care a interpretat un ritual de nastere pe care il canta in mod frecvent pe scenele din Statele Unite, Radu Nechifor, sub bagheta renumitului muzician, Dan Ardeleanu.
google-analytics.com